onsdag 17 oktober 2007

Vad tycker du kan förbättras på denna blogg?

Målsättningen med denna blogg är givetvis att blir så bra som möjligt och svara upp mot läsarnas föväntningar.Har du förslag på hur bloggen kan utvecklas för att bli bättre eller förslag på vad du vill läsa om får du gärna skicka ett mail till:

cristoffer.stockman@telia.com

7 kommentarer:

 1. Bra med kommentarer ett par gånger per vecka.Gärna lite mer åsikter kring dina egna innehav.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker bloggen är jättebra. Det vore kul om du skriver om hur ditt intresse för aktier, och ditt sparande började (om du har gjort det måste jag ha missat det).

  SvaraRadera
 3. Tycker det är suveränt som det är kanske mer om dina egna innehav

  SvaraRadera
 4. När mitt intresse för andra bloggar på ekonomi-området stadigt stagnerar ,på grund av bloggarnas okunskap, förblir din intressant. Jag önskar inte peka ut någon specifik blogg men vissa verkar föredra kvantitet före kvalitet vilket leder till att de "gissar morgondagens kurs" och dylikt ointressant trams. Den vägen önskar jag absolut inte att du faller in på, fortsätt med dina högkvalikativa inlägg med försök till en djupare analys. Djupgrävningar i årsredovisningar och försök att koppla ihop det med marknadstrender osv. är det jag finner intressantast. Kanske torrt och tråkigt för vissa men mitt mål med aktiesparande är trots allt en så god avkastning som möjligt, då är torra analyser vitala.

  Personligen har jag funnit dina inlägg om rörelser på andra marknader oerhört intressant då detta är något jag inte finner i den vanliga ekonomi-floran i någon större omfattning.

  Kort sammanfattat så tycker jag din blogg är utmärkt i nuvarande utformning och anser inte att du skall "göra allt" för att få en större publik. Kvalitet före kvantitet!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är perfekt som det är, du skriver så en "gröngöling" som jag begriper det - och jag lär mig mycket. Många av dina inlägg har gett mig en aha-upplevelse! :-)

  SvaraRadera
 6. Håller med Frisk Ekonomi.

  SvaraRadera
 7. Fortsätt på inslagen väg! Det är mycket bra.

  mvh Charlie

  SvaraRadera

MediaCreeper