onsdag 18 november 2009

Får man göra reklam?

Jag tänkte ta tillfället i akt att göra lite reklam (helt oavlönat dessutom)

Eftermiddag och kväll den 2:december arrangerar Aktiespararna i Örebro ett flertal arrangemang maa av föreningen här i staden fyller 35 år. Detta firar man med några kortare föredrag med aktie/ekonomi/börsinriktning, en trevlig supé med ett glas vin, en kortare koncert med en lokal operasångare och lite mingel och dans för att ge lite glamour över tillfället.

Bland fördragshållare kan nämnas Vostok Naftas IR-nisse, Aktiespararnas VD Gunter Mårder, Några finansnissar från någon fondförvaltningsfirma, lite resetips, någon som skall prata om teknisk analys och något företag som vill ha i pengar i en nyemission och vill berätta om sina goda framtidsmöjligheter. Samt också av någon outgrundlig anledning, även undertecknad som förmodas prata om något trevligt, idag ännu okänt.

Det kommer också vara ”Smartskallesoffa” ja ni vet en sån där panel där kloka män, kvinnor och bloggare sitter och tycker om det ena och det andra. Någon som är tokoptimist om gruvbrytning i mindre Asien, någon som tror att börsen går upp 7% kommande 29 dagarna, någon som ondgör sig över Wallenbergdirektörer och någon som oroar sig över USA höga statsskuld och matförsörjning.

Länk

Så om du bor i Örebro eller i omnejd så passa på att ha en trevlig eftermiddag/kväll den 2:a december tycker jag. Mingel och mat smakar ju dessutom gott. Vem vet, kanske vi ses på dansgolvet? (Är dålig på discodans men klarar mig hyfsat i bugg)

7 kommentarer:

 1. Va kul att du skulle snacka där! Tyvärr kan jag inte ta mig till Örebro men var på Aktiespararnas senaste tillställning här i Uppsala, dock så kom det inte så jätte stor namn vilket var lite synd.

  SvaraRadera
 2. Aktiespararna har redan bestamt att du ska prata om fundamental analys enligt lanken i alla fall... Lycka till!
  /FFM

  SvaraRadera
 3. FFM>> Jaha ser det var mer än jag visste, man lär sig något nytt varje dag...

  SvaraRadera
 4. Jag kommer dessutom att bjuda på en överraskning utöver det vanliga. Endast i Örebro... Vi ses där! Bästa hälsningar från Günther Mårder, VD Aktiespararna

  SvaraRadera
 5. Kul Christoffer!
  Om du nu inte är bunden till att tala om fundamental analys föreslår jag att du pratar om dina tankar kring kapitalskatt. Ett ämne som är särskilt aktuellt med anledning av det förslag som kom nu i veckan.

  Mvh

  Trucker

  SvaraRadera
 6. Tack Cristoffer för Din reklam för vårt spännande event på Ritz onsdag 2 december - anmälan på länken ovan. Ja va månde Günther ha för överraskning? Det blir nog flera överraskningar också från "finansnissar" och andra.
  Både medlemmar och andra är välkomna!
  Bo Lindström
  Ordförande Aktiespararna Örebro

  SvaraRadera

MediaCreeper