torsdag 28 februari 2008

Vem var snabbast?

Hejsan, om jag förstod det rätt så åkte du Halvasan i tisdags och likaså gjorde bloggaren "miljonär innan 30" och den självklara frågan från oss ivriga bloggläsare är givetvis, vem var snabbast? Miljonären åkte på en tid mellan 3,30 och 3,40.

/David

Jo då David det var korrekt att jag åkte lite skidor utanför Mora i tisdags. Min kondition är tyvärr inte var den borde var på något sätt och det var sådär allmänt taskigt väder, en startposition långt bak i kön och dåligt vallade skidor. Men i mål kom jag och det är alltid kul att åka skidor tiden blev ca. 3 timmar och 10 min, pust.
/Cristoffer

3 kommentarer:

 1. 3.10 i det föret om du precis som jag fick köa både uppför och nerför första milen är ju jättebra! Hörde att föret var 20-30 minuter snabbare på sträckan dagen innan.

  SvaraRadera
 2. Jo egentlign är jag nog ganska nöjd efter förutsättningarna med halvknackig träning. Tyvärr är det väl ofta så att man jämför sig med hur det borde vara, som när jag var lite bättre tränad och åkte Vasaloppet på 5,40 det var inget vidare före det året heller.

  Men som sagt är det alltid kul att åka skidor och jag hoppas att du blev lite biten.

  SvaraRadera
 3. bra blogg besök min nystartade blogg

  finansnytt.blogg.se

  SvaraRadera

MediaCreeper