fredag 4 september 2009

Dagen outfit!

Tupp!,

klockan är halv 8, havregrynsgröten med den hemmakokade blåbärssylten och hemmabakat bröd med leverpastej är i magen och man är redo för en dag av nya äventyr.Nu skall här bli skogslöpning och för det så måste man ju ha acceptabla kläder. Det förekommer väldigt mycket reklam från sportföretagen om att det skall vara vattentåligt och vindtätt och andra fjolligheter men saken är den att springer man i skogen och skogen är genomsur så kommer man oavsett vilka kläder man ha bli genomsur så här kommer ett förslag på bra kläder som istället inte binder något vatten.

Knickers i Nylon (Trimtex), supplextröja (Peak perfomance och är en vinst från en tävling har jag för mig) samt höga strumpor.

7 kommentarer:

 1. Hm... ser ut som brallorna redan blivit genomsura i grenen ju...

  SvaraRadera
 2. Alan Greenspans självbiografi ?

  Har du läst ut den eller pryder den bara bokhyllan ?

  SvaraRadera
 3. Man väljer väl naturligtvis bakgrunden omsorgsfullt.

  SvaraRadera
 4. Lilleskutt> Ja ser det :-), taskig bild helt klart och orsaken är att dte är två olika material i byxorna nylon och coolmax.

  Björn> Givetvis har jag läst den. Knäcker nog en bok i veckan de mest är ju lånat på biblioteket men några få böcker är kvar i bokhyllan. (tre stycken som en hel vägg vilket inte syns på bilden).

  SvaraRadera
 5. Nylons!
  Då måste du ha lite orienterarbakgrund?

  SvaraRadera
 6. Mackan> Jajjamen! Sedan barnsben men inga direkt meriter men än någon enstaka framskjuten placering på fjällorienteringar och att jag faktiskt legat 3:a vid en radiokontroll på skol-SM 94 eller 95. Tyvärr slutade jag inte bland de 30 bästa...

  SvaraRadera
 7. stockmannen kissa på sej =)

  SvaraRadera

MediaCreeper