fredag 5 juni 2020

Utnyttja de låga energipriserna till omställning

Det senaste året har energipriserna varit exceptionellt låga, det gäller både elpriser och bränslepriser såsom exempelvis bensin och diesel. Inte minst i spåren av Coronapandemin har efterfrågan på energi minskat betänkligt och priserna har i stort sett kollapsat.

En vanligt hushåll har det senaste året fått rejält minskade elräkningar och bensinräkningar vilket jag tror har glatt många svenska plånböcker. Vi människor tenderar av naturliga skäl att inte direkt upptäcka när kostnaderna går ner men däremot snabbt reagera när det blir dyrare.

Min uppfattning är att de låga energipriserna är med största sannolikhet inte bestående. De är i en svacka men kommer öka. Det finns en tydlig risk att det byggs upp en bubbla där vi konsumenter nu vänjer oss med de låga elpriserna och går på en rejäl smäll den dagen situationen ser annorlunda ut.

Generellt så slås såväl el som oljeproduktion nu ut av de låga energipriserna. Tar vi specifikt situationen i Sverige så har vi det senaste året tagit en kärnkraftskramare ur bruk och dessutom står rektorer stilla och troligen sker nästa avveckling vid kommande årsskifte. Denna avveckling har skett helt utan att någon påverkan på elpriserna skett. Samtidigt fortsätter en vindkraftutbyggnad med mer intermittent el beroende av vädret. Det finns idag också ett tilltagande problem med överföringskapacitet mellan norra Sverige där huvuddelen av kraften produceras och städerna i södra Sverige där allt större andel av energi konsumeras.

Sammantaget innebär detta en situation som idag innebär låga priser, men också en mer riskfylld elmarknad med svängande elpriser och också troligen större skillnader i elpriser mellan norra och södra Sverige.

Svenska kraftnäts långtidsprognoser räknar med att elpriserna kommer stiga och svänga kraftigt på 2030-talet jämfört med idag pga ökad förbrukning och större andel svängmassa i energimixen (läs vindkraft). På oljemarknaderna är det svårare att göra prognoser men med största sannolikhet så kommer energiskatterna på olja öka och för konsumenterna riskeras successivt ökade priser.

Hur skall man då som privatperson agera?
De just nu låga energipriserna ger mer pengar i plånboken det är helt klarlagt. Jag tror det är mycket klokt idag att använda detta överskott till omställning av den egna energiförbrukningen. Med omställning menar jag här främst två saker, dels en sänkt förbrukning men också att man försöker skapa större flexibilitet på när man använder sin energi. En sänkt och flexibel energiförbrukning gör att man själv kommer möta framtidens prognoser på bästa sätt.

Idag pågår en i mitt tycke enormt kraftig teknikutveckling inom detta område. Elektronikkedjorna har nya hela avdelningar med "Smarta hem", värmestyrning av bostäder börjar bli överkomligt, fordonstillverkarna ställer om till allt mer effektiva fordon och vitvaruprodukter blir allt mer effektiva.

Utnyttja den situationen idag i syfte att spara pengar den dagen el och oljepriserna stiger snabbt.


38 kommentarer:

 1. låga elpriser?

  ja men månadskostnaden har ökat för alla ändå tror jag iom att elbolagen nu i princip endast tar betalt för fast avgift, smart va, eftersom många installerat solceller etc så vill bolagen hålla nere elpriset... men tar som sagt betalt ändå =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Hej, jag heter Elin och jobbar på Samuelssons Rapport. Jag undrar om det går att komma i kontakt med dig på något sätt. https://samuelssonsrapport.se/

  SvaraRadera
 3. Hej, har du brug for økonomisk støtte? Har du brug for et lån? Jeg er Susan Benson fra Sunshine Financial Group. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

  Vi leverer alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, realkreditlån og mange andre). Vi giver både lang- og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån til en overkommelig rente på 3% pr. År. Hvis du har et presserende behov for et lån, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Du kan skrive til os via mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller sende os en direkte besked på WhatsApp eller Telegram via: +447903159998 & modtage et svar på et øjeblik.

  Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed og er forpligtet til at hjælpe dig med at forbedre dine langsigtede og kortsigtede økonomiske mål, fordi din økonomiske stabilitet er vores endelige mål.

  Med hvad der foregår rundt om i verden, står mange mennesker for store økonomiske udfordringer, nogle af dem finder det så svært at få et lån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutter på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, lav kredit score , gæld til indkomstforhold og mange andre grunde.

  Vi kan hjælpe dig med en løsning på dine økonomiske udfordringer, bare skriv til mit firma, så hjælper vi dig med et lån, der bedst passer til dine behov. Vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden. Når du søger hos os, søger du hos en betroet virksomhed, der interesserer dig for dine økonomiske behov. Vores største prioritet er din økonomiske stabilitet.

  For mere information om vores lånetilbud, bedes du sende os din låneanmodning via:
  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ELLER;
  WhatsApp: +447903159998
  Du kan skrive til os når som helst og hvor som helst.

  SvaraRadera
 4. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärta utan någon biverkning. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det hade gjorts, Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla min hjärtebegär. Baba Wale är specialist på all slags förtrollning och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

  SvaraRadera
 5. Hej mine damer og herrer, har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

  Har du brug for et erhvervslån, personlige lån, realkreditlån eller et lån for at gennemføre dit projekt? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale, at du kontakter mit firma. Vi yder alle former for lånetjenester inklusive lang- og kortfristede lån. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller Send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447903159998 & modtag et svar på et øjeblik.

  Vi er et omfattende finansielt servicefirma, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi er specialiserede i at levere strukturerede finansieringsløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

  Her er nogle grunde til, at du skal kontakte os for et lån;
  * Bekvemmelighed - Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
  * Fleksibelt beløb - Du bestemmer, hvor meget du vil låne.
  * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
  * Fleksibel rente på 3%.
  * Høje godkendelsespriser
  * Fleksibel tilbagebetaling - Du får chancen for at vælge tilbagebetalingsdato enten ugentligt, månedligt eller årligt i en varighed på 1-30 år.
  * Enkel online applikation.
  * Personlig vejledning og ekspertise.
  * Ingen skjulte afgifter

  Gå ikke glip af en mulighed på grund af mangel på midler. Kontakt mit firma nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet mange enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden

  For mere information om vores lånetilbud bedes du sende os din låneanmodning via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Mellemmænd / konsulenter / mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til fordel for alle involverede parter.

  SvaraRadera
 6. Hej tittare

  Vi är professionella handlare, tjänar på forex och binär för investerare varje vecka, kommer gärna att berätta allt mer om vår investeringsplattform där du kan investera pengar så lite som $ 200 och börja tjäna $ 2000 varje vecka, många har gynnats av denna investering erbjuda denna pandemi, om du går igenom ekonomiska svårigheter på grund av detta coronavirus och du behöver hjälp med att betala räkningar, välj helt enkelt en lämplig investeringsplan för dig själv och börja göra vinst varje vecka

  $ 200 för att tjäna $ 2000 på 7 dagar
  300 $ för att tjäna 3000 $ på 7 dagar
  $ 500 för att tjäna $ 5000 på sju dagar
  $ 1000 för att tjäna $ 10000 på 7 dagar
  5000 dollar för att tjäna 50 000 dollar på 7 dagar

  För att starta din investering nu
  WhatsApp: +27633586789 eller e-post till wilsontradeszone@gmail.com

  SvaraRadera
 7. having a weird problem I cannot seem to be able to subscribe your rss feed, I'm using google reader by the way.
  I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. Its pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.
  naklejki scienne
  olansi luftreiniger

  SvaraRadera
 8. DO YOU NEED A PERSONAL/BUSINESS/INVESTMENT LOAN? CONTACT US TODAY VIA WhatsApp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

  HELLO
  Loan Offer Alert For Everyone! Are you financially down and you need an urgent credit/financial assistance? Or are you in need of a loan to start-up/increase your business or buy your dream house. GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. WhatsApp:+19292227023 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera
 9. LOAN OFFER TO SERIOUS PEOPLE
  Do you need a quick loan?
  Have you been denied a bank loan?
  Do you need a loan during this pandemic?
  interest rate of 2% no matter your location
  Do you need a loan to solve your financial problems?If so, then you are in luck because my company lends for a short time and the interest rate is low. If you are interested, Kindly reply to us at (Whats App) number:+919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery.

  SvaraRadera
 10. Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv har jag aldrig trott att kärleksförtrollningstrollkarm kunde få tillbaka min ex kärleksman Andrew, tills min vän introducerade mig för den riktiga trollformeln, tidigare har jag kontaktat några trollformler för att hjälpa mig men ingen av dem kunde hjälpa mig , några krävde mer pengar tills jag följer enkla instruktioner från stor kärleksförtrollare via hans personliga e-post, jag kunde kommunicera och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) vem som helst kan likaväl få samma hjälp från honom idag för att få tillbaka förlorad kärlek eller återställa ett brutet förhållande och frånskild partner kan återvända till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 2 dagar, min ex kärleksman ringde mig på telefon för att be mig om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. tack till Dr.Oduduwa för hans begåvade och begåvade krafter att få tillbaka ex inom 34 timmar. WhatsApp-kommunikationsnummer: +2349129715420

  SvaraRadera
 11. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera
 12. The Lucky Club Casino site
  This is a great website to discover the latest casino games, games, promotions, news, videos and more at the The Lucky Club Casino. It is safe Jul 8, 2018 · Uploaded luckyclub by Luckyclub

  SvaraRadera
 13. Hej och välkommen till Spotcap Global Financial Services, jag heter Claudia Klein, jag är en långivare och även finansiell konsult. Jag erbjuder alla typer av lånetjänster

  Är du i stort behov av ekonomisk förstärkning? Behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +4915758108767 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

  Vi erbjuder alla typer av lånetjänster (Personlån, Företagslån och många fler), vi erbjuder både lång- och kortfristiga lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro och vi ger ut lån till en låg ränta på 3 % per år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

  Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuld i förhållande till inkomst, låg kreditpoäng eller andra orsaker

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

  Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få svar omedelbart

  Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

  Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

  SvaraRadera
 14. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hallå!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera
 15. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

  Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

  NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

  Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
  • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
  • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
  • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
  • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
  • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
  • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
  • Ingen skjulte gebyrer

  Hvordan man ansøger:
  Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
  Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

  SvaraRadera
 16. Har du brug for et lovligt lån med lav rente? vi er bakket op af regeringen, minimumslån Euro 5.000,00, maksimumlån Euro 10.000.000.00, Kontakt os med det samme: rogerskenservices@gmail.com Navn, Nødvendigt beløb & Varighed, Nummer# Land og Adresse. Långivers navn: Robert Lender's Email: rogerskenservices@gmail.com også
  WhatsApp +2347081888794

  SvaraRadera
 17. Leder du efter et lån af penge til realisering af dit projekt. Du er blevet afvist af dine banker. Har du brug for et lån til at afvikle din gæld, betale dine regninger eller oprette et projekt? Dit økonomiske drama er forbi, jeg er hr. Robert aktionær og finansiel operatør. Min udlånskapacitet er fra 2000 til 1 mio. med en fornuftig rente på 2%, meget simple forhold og ingen problemer. Jeg laver også investeringer af alle slags. I partnerskab med banker i hele Den Europæiske Union leveres vores kredittilbud af banken for at sikre transaktionen til enhver. Hvis du er interesseret, kontakt E-mail: investorloanoffer@gmail.com Eller via WhatsApp: +2347081888794

  SvaraRadera
 18. Hej herr och fru
  Vi är en bank av internationella långivare och vi erbjuder lång- och kortfristiga lån till alla seriösa personer vid behov från 2 000 till 500 000 euro eller dollar,
  Behöver du låna pengar?
  Kontakta mig via: antripapoulou112@gmail.com
  WhatsApp: +33752223250

  SvaraRadera
 19. Seriöst pengarlån för den som tror på det
  Jag är väldigt ekonomisk. Jag ger lån mellan individer till personer i ekonomiska svårigheter och som har möjlighet att betala tillbaka det lånade beloppet. Min vision om utlåning är enkel och tydligt definierad.
  Jag har ett stort kapital som kan erbjuda lån till privatpersoner och deadlines som sätts enligt din månadsbudget. Om du har projekt att göra eller är i
  ekonomiska svårigheter kan du kontakta mig via e-post så snart som möjligt
  med beloppet, löptiden på ditt lån och att veta att räntan är 3%.
  Kontakta mig via e-post: antripapoulou112@gmail.com
  WhatsApp: +33748403728

  SvaraRadera
 20. Seriöst pengarlån för den som tror på det.
  Jag är väldigt ekonomisk. Jag ger lån mellan privatpersoner till personer i ekonomiska svårigheter och som har möjlighet att betala tillbaka det lånade beloppet. Min vision om utlåning är enkel och tydligt definierad.
  Jag har ett stort kapital som kan erbjuda lån till privatpersoner och deadlines som sätts enligt din månadsbudget. Om du har projekt att göra eller är i
  ekonomiska svårigheter kan du kontakta mig via e-post så snart som möjligt
  med beloppet, löptiden på ditt lån och att veta att räntan är 3%.
  Kontakta mig via e-post: antripapoulou112@gmail.com
  WhatsApp: +33748403728

  SvaraRadera
 21. Hej herr och fru
  Vi är en bank av internationella långivare och vi erbjuder lång- och kortfristiga lån till alla seriösa vid behov från 2000 till 500 000 euro eller dollar.
  Behöver du låna pengar?
  Kontakta mig via: antripapoulou112@gmail.com
  WhatsApp: +33748403728

  SvaraRadera
 22. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos os på Novelty Finance på e-mail via: noveltyfinances@gmail.com ELLER WhatsApp Via: +447915601531

  NOVELTY FINANCE leverer finansielle løsninger. Vi tilbyder alle former for låneydelser (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). Vi tilbyder også fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

  ✓ Nem godkendelse
  ✓ Fleksibel tilbagebetalingstid 6 - 360 måneder
  ✓ Meget praktisk - Du kan ansøge om et lån på dit bekvemme sted og tidspunkt.
  ✓ Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
  ✓ Tilskudsrente (3% om året)
  ✓ Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
  ✓ Ingen skjulte gebyrer
  ✓ Du bliver guidet gennem hele forløbet

  Hvordan man ansøger:
  Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos os!
  Send os din låneanmodning gennem;
  E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
  Ring eller skriv til os på WhatsApp via: +447915601531.
  Vilkår og betingelser er gældende.

  SvaraRadera
 23. Har du brug for et lån? privatlån? Erhvervslån? Julelån Realkreditlån? Landbrugs- og projektfinansiering? Vi tilbyder alle typer lån til 2% rente! Kontakt e-mailadresse:(dakany.endre@gmail.com)

  Har du brug for et lån?

  Do you want to borrow money? If yes, contact us today by email: (dakany.endre@gmail.com)

  SvaraRadera
 24. ИЗГОДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА КРЕДИТ БЕЗ АВАРИЙНИ ТАКСИ

  Здравейте,

  Какви са вашите финансови нужди? Ние даваме заеми от минимум $2,000.00 до максимум $100,000,000.00 с комфортна продължителност, която варира от 1 до 30 години при много намален лихвен процент от 2%.

  Свържете се с нас чрез имейл: mh33finance@gmail.com

  Имате ли нужда от бизнес заем?
  Имате ли нужда от личен заем?
  Искате ли да си купите кола?
  Искате ли да рефинансирате?
  Имате ли нужда от ипотечен кредит?
  Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете своето бизнес предложение или разширяване?

  Изгубили ли сте надежда и смятате, че няма изход, а финансовите ви тежести продължават? Моля, не се колебайте да се свържете с нас за евентуално бизнес сътрудничество.

  Свържете се с нас чрез имейл:  mh33finance@gmail.com

  за разбирането
  M&H FINANCE

  SvaraRadera
 25. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
  Jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196. Läs mer om honom via hans hemsida (https://isikolotemple.com)

  SvaraRadera
 26. Hej og velkommen til Spotcap Global Financial Services, mit navn er Claudia Klein, jeg er en långiver og også en finansiel konsulent. Jeg tilbyder alle former for låneydelser

  Har du hårdt brug for økonomisk forstærkning? Har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at kontakte mit firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyder alle former for låneydelser (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langfristede og kortfristede lån, og du kan også låne op til 15 millioner euro, og vi giver lån til en lav rente på 3 % om året. Mit firma hjælper dig med at nå en række forskellige mål med en bred vifte af låneprodukter.

  Jeg anerkender, at det altid har været et stort problem at få et lovligt lån. For personer, der har økonomiske problemer og har brug for en løsning på det, har mange mennesker det så svært med at få et egenkapitallån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner pga. høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager

  Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når og hvor du har brug for det

  Vi leverer 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For forespørgsler/spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Modtag et svar med det samme

  Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du mangler kontanter, bare skriv til os, og du vil modtage et lån.

  Din økonomiske frihed er i dine hænder!!

  SvaraRadera
 27. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

  Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta på 3%.
  * Höga godkännanden
  * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
  * Enkel onlineansökan.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
  E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

  SvaraRadera
 28. Har du brug for et akut lån? Vi giver personlige lån? Erhvervslån? boliglån? Landbrugslån? Uddannelseslån? Debet konsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: richardcosmos5@gmail.com

  SvaraRadera
 29. Har du brug for et akut lån? Vi yder personlige lån? Erhvervslån? pant? Landbrugslån? Uddannelseslån? Gældskonsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: (dakany.endre@gmail.com)

  Akut lånetilbud.

  SvaraRadera
 30. Är du trött på att leta efter lån och bolån, eller har du ständigt blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner eller ett mikrofinansieringssystem. Med detta vill vi informera dig med 100% garanti om att vi erbjuder lån av valfritt belopp till en ränta på 2% per månad. Vi tillhandahåller LÅN för affärsutveckling. konkurrensfördel/verksamhetsexpansion. Se till att vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska. och deltagande finansiär för fastigheter och all form av företagsfinansiering, vi tillhandahåller långfristiga lån på max två till femtio år och alla räntor samt beräknar och möjliggör årlig betalning E-post: loancreditinstitutions00@gmail.com .

  Vi erbjuder följande typer av lån och mycket mer;

  * Personliga lån (lån utan säkerhet)
  * Företagslån (lån utan säkerhet)
  * Konsolideringslån
  * Kombinationslån
  * Renovering

  För att kontakta för lånesökning vänligen svara med ditt e-post-ID så att jag kan skicka mer för ditt godkännande
  Tack, kontakta oss via e-post: loancreditinstitutions00@gmail.com
  ring eller WhatsApp: +393512114999

  SvaraRadera
 31. Hej og velkommen til Spotcap Global Financial Services, mit navn er Claudia Klein, jeg er en långiver og også en finansiel konsulent. Jeg tilbyder alle former for låneydelser

  Har du hårdt brug for økonomisk forstærkning? Har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at kontakte mit firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langfristede og kortfristede lån, og du kan også låne op til 15 millioner euro, og vi giver lån til en lav rente på 3% om året. Mit firma hjælper dig med at nå en række forskellige mål med en bred vifte af låneprodukter.

  Jeg anerkender, at det altid har været et stort problem at få et lovligt lån. For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har brug for en løsning på det, har mange mennesker det så svært at få et aktielån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager.

  Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når og hvor du har brug for det

  Vi leverer 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For forespørgsler/spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Modtag et svar med det samme

  Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du mangler kontanter, bare skriv til os, og du vil modtage et lån.

  Din økonomiske frihed er i dine hænder!!

  SvaraRadera
 32. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

  låneerbjudande

  SvaraRadera
 33. Hej och välkommen till TRUST FUND FINANCE GROUP, INC.

  På TRUST FUND FINANCE GROUP erbjuder vi alla typer av lånetjänster:

  Är du i stort behov av ekonomisk förstärkning? Behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta min firma via e-post: trustfundfinancegroup@gmail.com| eller skicka ett sms på WhatsApp via: +447477169213 och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

  Vi erbjuder alla typer av lånetjänster (Personligt lån, Företagslån och många fler), vi erbjuder både långfristiga och kortfristiga lån och även du kan låna upp till 15 miljoner Euro/US DOLLAR och vi ger ut lån till en låg ränta på 3 % per år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

  Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

  Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | trustfundfinancegroup@gmail.com| eller skicka ett sms på WhatsApp via: +447477169213 och få ett svar omedelbart

  Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

  Din ekonomiska frihet är i dina händer!!
  vänliga hälsningar,
  Bankanställd ansvarig för lån,
  Elisabeth Sunny.
  e-post: trustfundfinancegroup@gmail.com
  WhatsApp: +447477169213

  SvaraRadera
 34. Behöver du ett akut lån? Vi ger privatlån? Företagslån? inteckning? Lantbrukslån? Utbildningslån? Lån för skuldkonsolidering? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

  Akut låneerbjudande.

  SvaraRadera
 35. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Lantbruk och projektfinansiering, SNABBA LÅN. Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (dakany.endre@gmail.com)

  Akut låneerbjudande.

  SvaraRadera
 36. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

  Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta på 3%.
  * Höga godkännanden
  * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
  * Enkel onlineansökan.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
  E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

   Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

   Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

   * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
   * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
   * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
   * Flexibel ränta på 3%.
   * Höga godkännanden
   * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
   * Enkel onlineansökan.
   * Personlig vägledning och expertis.
   * Inga dolda avgifter

   Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

   För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
   E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
   WhatsApp: +447360502110

   Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

   Radera

MediaCreeper