lördag 19 maj 2007

Usch vad tråkigt det är med bilar..

Jag och min fru var i går och provkörde diverse bilar då vi behöver en ny (eg begagnad) bil då vår ena bil sjunger på sista versen. Vi har en god vän som är bilförsäljare på Saab, Opel och Cheva känns det lite som att man är tvingad in i detta fack. Givetvis fick vi då köra både Opel i flera varianter och Saab 9-3. Helt klart är SAAB 9-3 en underbar bil i jämförelse med Opel Astra att köra om det inte vore för att den kostar en massa mer pengar.

Bilar är verkligen tråkigt....Jag skulle kunna tänka mig en "personal shopper" som fixade den perfekta bilen till mig efter just mina behov och detta utan att man själv skulle behöva drebbas av en mass ångest för att man gör av med en massa sparpengar på. Att jag själv skall gå och tveka mellan olika val är inte roligt eller hälsosamt.

Det är verkligen kapitalförstöring att båda två har ett jobb där vi behöver bilpendla *suck*. Men som min far sa, något måste man ju använda en del av sparpengarna till...

Så vad tycks skall man slå till på en svart SAAB 9-3 combi årsmodell 06?

3 kommentarer:

  1. Är du ute efter en "everlast" som drar minimalt med bränsle men ändå erbjuder plats nog för två cyklar (!) etc kan jag rekomendera Toyota Yaris Verso. Pris från 50 000 kr, lägg till lite för att få en med AC och dragkrok. Kostar småpengar att försäkra, drar 0,6 liter milen, är den driftsäkraste bilen du kan äga enligt Länsförsäkringar och den säkraste bilen i klassen enligt Folksam.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle valt 93:an utan tvekan. Dels för att den enligt min mening är sketasnygg men oxå för att den är praktisk,gott om körglädje, pigg, drar inte alltför mycket soppa, driftsäker,rymlig mellanklassbil. Ett bra köp helt enkelt! :)

    SvaraRadera
  3. Saab 9.3 sämsta bilköp du kan göra.

    SvaraRadera

MediaCreeper