fredag 3 juli 2009

Det där klarade du riktigt bra Jesper Kärrbrink!

För ett halvår sedan så läste jag ett kul blogginlägg om tid av Jesper Kärrbrink som är VD för börsbolaget Eniro. Jesper är säkerligen också med stor sannolikhet också börsen allra bäst tränade VD. Sedan har jag för mig att Astras David Brennan är ganska duktig på att springa maraton.

Jesper skrev i blogginlägget att tid är det mest demokratiska som finns alla människor här i världen har precis lika mycket tid, 24 timmar varje dygn. Så trots att Kärrbrink är VD för ett börsbolag, har hus, tre barn, idrottstränare för barnen och förhoppningsvis också en trevlig make så tar han sig just tid för att motionera med att cykla, springa, paddla mm. Han har hoppat över tv tittandet istället och använder flitigt telefonsvaren på telefonen. Det är nog ganska s kloka tips.

I lördags så var det dock ”examensdags” för Eniro-VD i idrottstävlingen Åre Extreme Challenge som går ut på att paddla 2 mil i fors, cykla mountainbike i 35 km och avsluta med att springa en djävulskt kuperad bana på 15km. En rätt hård triathlon mao och jag måste säga att jag är ordentligt imponerad börsv-VD. Plats 65 av knappa hundra startande i elitklassen, han verkar framförallt rejält duktig på att paddla med inte allt för många minuter tappade på eliten. Han får däremot kanske jobba lite på löpformen för att nå en mer framskjuten placering.
Skulle faktiskt vara kul att vara med i den tävlingen nästa år och utmana honom…. med dagens form så tror jag faktiskt att jag tyvärr hade fått stryk mot honom. Men det tål att funderas på.

Kärrbrinks blogginlägg

Mitt blogginlägg från samma dag, ”vågar du anta utmaningen?”

1 kommentar:

 1. Jesper Kärrbrink på mail...juli 04, 2009

  Christoffer,
  Tack! Hoppas vi ses i Åre nästa år. Nu lägger jag upp kajaken på land och satsar på simningen i stället, för att i alla fall ha en teoretisk chans att klara Ö till Ö i september :-)

  j

  Skickat från min iPhone

  SvaraRadera

MediaCreeper