fredag 7 mars 2008

Gör något roligt av ditt oranga kuvert!


Precis som många andra har jag senaste veckan fått mitt oranga brev från Försäkringskassan. Detta brev är säkert ångestfyllt och obegripligt för många så mitt råd är helt enkelt att man skall göra något roligt av detta synnerligen tråkiga brev (vill du veta mer om din pension är det bättre att gå in på www.minpension.se). Och Swedbank har ett mycket bra förslag på vad man kan göra med sitt oranga kuvert -Vik det till en tupp!

Vill du vika din egen tupp så finns ritningen för detta på följande adress

8 kommentarer:

 1. Haha, det var ju en kul idé! :-D

  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 2. Hehe, klockrent! Börjar tycka mer och mer om Swedbank. Senaste året har dom utökat öppettiderna, tagit in externa fonder, anställt Cecilia Skingsley och vikt en tupp! Tar dom bara bort avgiften för internetbanken ska jag ringa och fråga vad dom kan ge mig för boränta!

  SvaraRadera
 3. avgiften för inetbanken är faktiskt borttagen numera på swedbank

  SvaraRadera
 4. Jag räknar nog avgiften för att betala räkningar på internet á 155 kronor/år som samma avgift.

  SvaraRadera
 5. Ser på respektive hemsida att det varierar en hel del inom Swedbank. Själv är jag kund hos en fristående sparbank och där kostar inte internetbanken någonting och just den banken har lite mer skandibankskostnader och det enda jag betalar för är VISA kortet.

  Hur som helst så torde en sådan avgift var förhandlingsbar precis som inlåningsräntan på ett konto eller bolåneräntan.

  SvaraRadera
 6. Aha. Trevligt. Jag vet att när jag snackade med SEB, som också har en årsavgift för just betala räknarningar på internet, så kunde jag förhandla bort den avgiften i två år som mest. När jag sa att jag aldrig ville se röken av den någonsin sa dom att dom inte kunde åstadkomma det. Det kan förvisso vara annorlunda på Swedbank. Är du nöjd med dom i övrigt?

  SvaraRadera
 7. Tja någon vidare krävande kund är jag inte utan är en individ som "plockar russin ur kakan" men som bank för att betala räkningar och ha en kort har i alla fall jag inga problem med Swedbank (eller i mitt fall en fristående sparbank). Funkar rätt bra mao.

  SvaraRadera
 8. Tack för tipset för Min Pension! (www.minpension.se) är ju en grymt bra sajt. Tack än en gång.

  SvaraRadera

MediaCreeper