tisdag 16 november 2010

kort om kort


Pengar är en trevlig råvara och den främsta finessen är att pengar går att byta mot vilken annan vara som helst vilket gör att efterfrågan på pengar tenderar vara ganska så hög med tiden.  Kontanter är på väg att försvinna allt mer och numera så har vi våra pengar i digital form och när vi då skall byta pengar mot en vara så övergår då transaktionen från det ena digitala kontot till det andra och mellansteget är en bit plast

Själv har jag ett kort (att betala pengar med) i plånboken, tycker det räcker gott för min del. Ett kreditkort som inte kostar mig något och som ger mig lite bonusutbetalningar för det belopp som jag handlar för. En annan fördel med betal/kreditkort är som bekant det faktumatt man slipper ha något bankonto utan ränta, utan det räcker då med att ha ett sparkonto med fria uttag att koppla fakturan på kortet mot.istället för att betala till banken så låter jag banken betala tillbaka lite av sina kortintäkter till mig som kund. 

Men det är en intressant trend detta med kort. Idag verkar det nästa gång någon form av status i att ha flertalet visa och mastercardsymboler i plånboken och gärna då kort som är i guld, silver, svart eller med någon bild på barnbarnet eller kärestan. Visst kan jag ha förståelse för att man t.ex. har ett kort för privata ändamål och ett för företaget då är det ju praktiskt med två kort i plånboken. Eller att man kanske ha någon form av separerad ekonomi i familjen där man skiljer på ditt och mitt. Men mer än två kort känns ganska överflödigt må jag säga för den normale användaren?

Låt oss t.ex. ta Swedbanks koncept MER, en trave av diverse lull-lull och banktjänster för en privatperson som skall få de ärade bankkunderna att känna sig utvalda och exklusiva som kunder i banken med stor B. Det måste nog vara ganska så så eftertraktat för att få känna denna exklusivitet då kunderna förväntas betala en hundralapp i månaden till banken för att få stoppa tre(!) svarta kreditkort i plånboken och skulle man behöva mer kort än tre så kan man få ett extrakort för 120kr per år. Jo det ingår också något telefonnummer till banken som hjälper till att boka restaurangbord, skaffa biljetter till kommande konstutställningar eller köpa liftkort inför skidresan. Jag kan inte riktigt låta bli, men det känns ursäkta uttrycket "ganska fjantigt" med just tre svarta kort. Behöver man verkligen både ett mastercard, visa och amexkort i lädret?

58 kommentarer:

 1. På spiken...
  Alla dessa "plus" eller "mer" och vad nu bankerna kallar dem för. Jag har just bytt ner mig hos min bank till det absolut minimala alternativet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. It is a well-known fact that Illuminati consist of Multi Millionaires,
   Billionaires who have major influence regarding most global affairs,
   including the planning of a New World Order. Many world leaders,
   Presidents, Prime Ministers, royalty and senior executives of major Fortune
   500 companies are members of Illuminati. join a secret cabal of mysterious
   forces and become rich with boundless measures of wealth in your company or
   any given business, the great Illuminati can make everything possible just
   contact : join666cult@gmail.com or WhatsApp +1(646)481-0376 EL
   IAI LEXION Thaddeus Iam Vice-President of Citizen Outreach THE ILLUMINATI
   ORGANIZATION

   Do not hesitate to contact us by WhatsApp.

   Whatsapp: +1(646)481-0376
   Email : join666cult@gmail.com

   BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
   BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.
   THANKS.

   Radera
  2. Vänligen lyssna alla Brain Hackers Tech World, det är ett äkta och pålitligt ATM-hackingföretag, anledningen till att jag sa att de är betrodda är att jag fick ett programmerat tomt kort från företaget, det är inte längre en nyhet att många hackingföretag på nätet är falska, jag har kontaktat så många för samma kort men ingen kunde ge det, allt de frågade från mig är pengar, pengar och pengar i slutet kommer de fortfarande att ge mig en annan historia utan att ge mig ett kort, jag säger inte att de inte är verkligt företag där ute, men majoriteten av dem jag kontaktade är alla dupers, Brain hackare har varit det enda företag som har tillfredsställt min önskan och det är därför jag tar min tid att låta dig veta att trots de utmaningar du står inför detta kort kan ändra din fall på mindre än 3 dagar på samma sätt som det ändrar mitt liv för gott, jag brukade ha svårt att mata min familj men sedan den dag jag fick det här kortet hittills är pengar aldrig mitt problem kan du nå företaget för mer info VIA brainhackers@aol.com

   Radera
 2. Nog ett klokt val. För min del räcker det gott med ett kort i plånboken.

  SvaraRadera
 3. Håller med fullständigt! Jag tycker dessutom att bank-, betal- och kreditkort ska vara helt avgiftsfria för oss kunder/konsumenter!

  SvaraRadera
 4. På tal om pengar som råvara rekommenderar jag den intressanta dokumentären "Money as Debt". Finns att se kostnadsfritt på:

  http://freedocumentaries.org/teatro.php?filmID=214&lan=en&size=big

  För övrigt så håller jag med angående mängden betalkort man bör hålla sig med. Ett för företaget och ett privat funkar bra för mig.

  SvaraRadera
 5. är själv på väg att försöka frigöra mig från dyra storbanker och dyra kort. Men undrar vad du har för kort? Jag har svårt att hitta ett betal/kreditkort som man kan koppla till sparkonto med OK ränta. Alla storbankers kort verkar ju vara kopplade till transaktionskonton(ja, bankerna vet hur man skapar "gratis pengar"..).

  Vore intressant att veta vad du ser för bra alternativ

  För övrigt önskar jag att Avanza och Nordnet tar steget och erbjuder kort. Då kapar jag alla relationer med storbankerna direkt..

  SvaraRadera
 6. Det finns dessutom ytterliggare en aspekt som jag har tänkt på vad gäller att ha flera kort: Vid något enstaka tillfälle i livet kan jag hamna i sådan situation att jag behöver få tillgång till pengar omedelbart. Här har jag tillgång till 200 000 - 300 000 kr på en gång. Aktuellt belopp täcker jag sedan upp genom att sälja tillgångar, men den processen kan ta några dagar eller någon vecka i anspråk till fullt belopp finns tillgängligt.

  Jag är övertygad om att ni har fantasi nog för att tänka ut några scenarion där omedelbara kontanter kan vara livsavgörande

  SvaraRadera
 7. Re: Signs

  Nordnet har ett MasterCard med 0:- i årsavgift
  https://www.nordnet.se/mux/web/nordnet/assetCard.html

  Pris
  Årsavgift 0 kr
  Valutapåslag vid växling 0 %
  Automatuttag min 1000 kr i Sverige och EU 0 kr
  Automatuttag under 1000 kr i Sverige och EU 15 kr
  Automatuttag utanför EU 40 kr

  SvaraRadera
 8. Kan rekommendera OKQ8 kreditkort, ingen årsavgift och 1% kontant återbäring på allt du köper, dvs även utanför OKQ8 (dock inte återbäring på andra bensinbolag).

  För uttag i bankomat använder jag GE Moneybank kort, också avgiftsfritt, 12 fria uttag per år, räcker för mig som tar det mesta med kreditkortet.

  SvaraRadera
 9. Ica kort!

  ingen avgift på uttag var du än är. hyfsad sparränta

  SvaraRadera
 10. OK, Nordnet och ICA har hyfsade kort, men det finns nackdelar med dessa kort. De två förstnämnda förutsätter att du sätter in pengar och det sistnämnda har en årsavgift. Se artikel om kort på min blogg: http://classiercorn.blogspot.com/2010/11/basta-betalkortet-pa-utlandsresan.html. Där kan du/ni enkelt jämföra olika kort!

  SvaraRadera
 11. Är du lider ekonomiskt eller behöver du en akut kontanter för att betala dina räkningar? Och du vill ta risken att förvandla ditt eget liv. Försök och få din ATM tomt kort idag och vara bland de lyckliga ens som drar nytta av detta kort. Detta ATM-kort sätts i stånd att hacka sig in några bankomater överallt i världen. Jag måste veta om denna tomt ATM-kort när jag letade efter arbete på nätet om en månad sedan. Det har verkligen förändrat mitt liv för evigt och nu kan jag säga att jag är rik eftersom jag är ett levande vittnesbörd. Ju mindre pengar jag får i en dag med detta kort är $ 3000. Redan nu och sedan fortsätta pumpa in pengar på mitt konto. Även om kortet är olagligt men det finns ingen risk att fastna. Den är programmerad på ett sådant sätt att den inte kan spåras och har även en teknik som gör det omöjligt för CCTV-kamera för att detektera dig när man använder den. För mer information om hur man får din i dag kontakt speedhackersnetwork001@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Are you suffering financially or do you need an urgent cash to pay your bills? And you want to take the risk of transforming your own life. Try and get your ATM blank card today and be among the lucky one's who are benefiting from this card. This ATM card is set capable of hacking into any ATM machines anywhere in the world. I have to know about this blank ATM card when I was looking for work online about a month ago. It has really changed my life forever and now I can say I'm rich because I am a living testimony. The less money I get in a day with this card is $3,000. Even now and then keep pumping money into my account. Although the card is illegal but there is no risk of being caught. It is programmed in such a way that it cannot be tracked and also has a technique that makes it impossible for the CCTV camera to detect you when using it. For details on how to get yours today contact speedhackersnetwork001@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Är du lider ekonomiskt eller behöver du en akut kontanter för att betala dina räkningar? Och du vill ta risken att förvandla ditt eget liv. Försök och få din ATM tomt kort idag och vara bland de lyckliga ens som drar nytta av detta kort. Detta ATM-kort sätts i stånd att hacka sig in några bankomater överallt i världen. Jag måste veta om denna tomt ATM-kort när jag letade efter arbete på nätet om en månad sedan. Det har verkligen förändrat mitt liv för evigt och nu kan jag säga att jag är rik eftersom jag är ett levande vittnesbörd. Ju mindre pengar jag får i en dag med detta kort är $ 3000. Redan nu och sedan fortsätta pumpa in pengar på mitt konto. Även om kortet är olagligt men det finns ingen risk att fastna. Den är programmerad på ett sådant sätt att den inte kan spåras och har även en teknik som gör det omöjligt för CCTV-kamera för att detektera dig när man använder den. För mer information om hur man får din i dag kontakt speedhackersnetwork001@gmail.com..

  SvaraRadera
 14. Hej alla, behöver du ett brådskande hacking-tjänster?
  Kontakta då:
  spiderhackers95@gmail.com
  För bästa hackingstjänster. De har bara överfört pengar till mitt konto från ett företags bankkonto.
  Jag vet hur riktiga hackare jobbar, de annonserar aldrig själva de är alltid diskreta.
  Jag var så desperat för ett hackingjobb tills mina vänner introducerade mig till dessa stora hackingbesättningar.
  De gör alla typer av hacking allt ifrån;
  -Hackning och uppgradering av högskolepoäng
  -Bank Hacking och överföring
  -Sales och snabb leverans av Blank ATM-kort för omedelbar återköp och online-transaktioner.
  -hackning av alla sociala medier profil. T.ex. Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram, Gmail, Yahoomail, Skype, Hotmail, Aol e.t.c.
  -Hack Court system och tydliga kriminalregister.
  -Generell databashackning.
  -Retrieval av borttappad fil / dokument
  -DUIs
  -Sal av alla Hacking och Device tracking-programvara.
  -Hack företagsrekord och system,
  -Bankkonton, Paypal-konton
  -Hacking av Paypal, BITCOIN, One Coin, Perfect Money e.t.c.
  -Hackning av kredit- och betalkort.
  -Monitor spår och hämta alla stulna telefon- och e-postadresser
  -hack IP-adress
  -Ta in i någons samtal och övervaka deras konversation
  KONTAKTA dem och du kommer att vara glad att du gjorde det.
  spiderhackers95@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Hej alla, välkommen till andra halvåret 2018 med denna livstid
  transformationskort. Jag har hört talas om detta tomma ATM-kort ett tag och
  har aldrig hjälpt någonting på grund av mitt. Hittills har jag upptäckt det här
  hacker som heter Donato Balbino. Han är riktigt bra, inte han gör det och är det
  skickad av Gud, Gå tillbaka till den punkten frågade jag honom om det tomma ATM-kortet av
  hans. Om detta fungerar eller ens existerar, sa han till mig ja och det här är ett kort
  programmerad för slumpmässiga pengar om det drar sig utan att bli märkt och kan
  Används även för gratis online shopping av något slag. Det var chockerande och jag
  hade fortfarande mina tvivel. Så jag försökte beställa kortet och kom överens med villkoren
  och förhållanden. Be och hoppas att det inte var en bluff jag använde blankkortet
  och det är framgångsrikt tog jag ut mindre än $ 5000 per dag, det tomma
  Kort fungerade som en stavning och nu är jag rik och berömd i mitt samhälle, jag är
  tacksam mot Balbino för att han plötsligt ändrade min historia, semesterkortet
  helt bra över hela landet. Balbino e-postadress är [
  donatobalbinoblankatmcard@gmail.com] OBS! Det här är ett livsförändrande
  möjlighet till dig och är säkert och säkert när du använder kortet.

  SvaraRadera
 16. I’ve heard so much about this blank ATM card but doubted if it was real due to numerous comments all over the internet which makes it difficult to know the real hacker. I decided to go on the internet when i read so many testimonies of certified online hackers on how they’ve helped so many people with this blank ATM card & though i was curious, but i realized that giving a try wouldn’t hurt. I contacted this online hacker who instructed me on what to do and how much i need to pay for the card to get to me, without hesitation i did and waited for the card to be delivered, i was nervous of loosing my money but to my greatest surprise i received an email which was my tracking number to my shipped card. For the past two days now i have withdrawn $10,000,00 without any problem. $5000 each day daily limit withdraw. If you need an ATM card contact ATM, send an email to:onlineatmhacker@gmail.com
  whatsapp number : +15392025896

  SvaraRadera
 17. Wow! Du måste verkligen sakna det här. Detta är ett nytt program speciellt för dem som behöver hjälp med att betala för räkningar, köper ett hem, startar ett företag, går till skolan eller ens hjälper till att höja sina barn. Här är ett laddat ATM-kort för att ta ut upp till $ 5500 och mer i alla ATM-maskiner per dag och du kan också använda kortet för att köpa saker på nätet, kortet kommer med instruktioner och stift om hur du använder den.
  För mer information kontakta programmerarens email: (Atmhackers09@gmail.com) eller WHATSAPP +38063803412

  SvaraRadera
 18. Vet du att du kan hacka någon ATM-maskin !!!

  Vi har speciellt programmerade ATM-kort som kan användas för att hacka någon ATM-maskin. Dessa ATM-kort kan användas för att ta ut pengar på ATM eller svep, butiker och uttag. Vi säljer dessa kort till alla våra kunder och intresserade köpare över hela världen, korten har en daglig tillbakadragningsgräns på $ 5000 i ATM och upp till $ 100 000 utgiftsgräns i butikerna. Vi har också kreditkort för online shopping, vi ger kreditkortsuppgifterna till våra intresserade kunder över hela världen inklusive kreditkort cvv.if du behöver andra cyberhacktjänster, vi är här för dig när som helst vilken som helst dag.

   Att bli rik och leva de rika och kända livsstilen är drömmen om många människor. Och medan de flesta går på jobbet eller söker andra etiska metoder för att tjäna pengar online.
   Den tomma ATM tar ut pengar från alla bankomater och det finns inget namn på det eftersom det är tomt, bara din PIN-kod kommer att vara på den, det är inte spårbar och nu har jag pengar för affärer, shopping och tillräckligt med pengar för mig och min familj att leva på.
   PROGRAMMERAT blank ATM-kort som kan hacka in i någon ATM-maskin, överallt i världen.
    Kontaktperson: Prof Alexander Castro
    E-post: hacklords.investors@gmail.com
    whatsapp 17042750147
  https://asdaservices24.wixsite.com/asdaservices-1

  SvaraRadera
 19. Du vet att du kan ta ut pengar från ditt ATM-kort utan att du har pengar på ditt konto?

  Du vet att du kan hacka in i någon automatisk bankomat med ett hackat ATM-kort?
  Se hur det fungerar, är ett kabelkort kallat tomt ATM-kort, det här kortet används för att ta ut pengar på någon ATM-maskin, kortet är programmerat med en programvara för att hacka in i någon ATM-maskin, så med detta kort kommer de att vara De kan att ta ut pengar Dessa kort kommer i Visa / MasterCard. Därför fungerar det på alla bankomater som accepterar Visa / MasterCard Worldwide. Beställ ett tomt ATM-kort nu och vinn miljontals på en vecka!: Med din familj.
  Vanliga frågor (FAQ)
  I samband med tillhandahållandet av sådana tjänster har vi träffat många kunder med olika frågor, så syfta till att svara på några frågor du kan ha:
  1: Du säljer pengar?
  Nej, vi säljer inte pengar. Om du läser ditt inlägg korrekt läser du hur det här hela.
  2: Denna tjänst är tillgänglig för mitt land?
  Ja, våra tjänster är tillgängliga över hela världen
  3: Hur får jag mitt kort efter betalningar?
  Belastningar via DHL, tar normalt frakt vanligtvis sju dagar. Allt du behöver är fullständigt namn och adress

  För ytterligare frågor,
  kontakta oss via: E-post: milankyblankatmcard@aol.com
  E-post milankyblankatmcard@aol.com

  SvaraRadera
 20. HELLO-tittare är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag äntligen går med i Illuminati-huven och blev RIK, FAMOUS OCH POWERFUL, jag försökte allt mitt bästa för att bli medlem i huven men jag blev bedrägeri flera gånger innan jag äntligen stötte på en vittnesbörd på nätet så jag kontaktade agenten, jag var så rädd att han kommer att be mig om mycket pengar innan jag kan gå med i huven men till min största överraskning ber han mig bara betala en initieringsavgift på 300USD som jag gjorde och idag så glad att säga till världen som är rik och har kunnat bygga många affärer med allt detta som har summan 124 miljoner dollar på mitt personliga konto och är också känd över hela världen med den verksamhet som jag har fått av Illuminati och har också makt att göra det jag vill ...... Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp här är deras officiella e-post illuminatibrotherhood205@gmail.com Vad- app 2348029067161 SE upp för svindlare, och du måste vara över 18 års ålder.

  SvaraRadera
 21. Wow! Du måste verkligen missa dessa. Det finns ett nytt programmerat kort
  specifikt utformad för dem som behöver hjälp med att betala för räkningar, köpa ett hem,
  starta ett företag, gå i skolan eller till och med hjälpa till att uppfostra sina barn,
  här är en laddad ATM-kort användning för att ladda upp till € 5500 och mer i alla uttagsautomater
  maskiner per dag och du kan använda kortet för att köpa saker online
  kortet kommer också med instruktioner och stift om hur man använder det.
  för mer info svar tillbaka, via e-post på atmmachine442@gmail.com

  SvaraRadera
 22. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
  E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
  Whatsapp: (+639204895910)

  Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
  brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
  2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

  Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
  måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
  E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
  Whatsapp: (+639204895910)

  SvaraRadera
 23. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
  E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
  Whatsapp: (+639204895910)

  Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
  brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
  2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

  Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
  måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
  E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
  Whatsapp: (+639204895910)

  SvaraRadera
 24. SESONGER HILSE !!!


  I stedet for å få et lån, jeg fikk noe nytt
  Få $ 5 500 USD hver dag i seks måneder!

  Se hvordan det virker

  Vet du at du kan hacke deg inn på hvilken som helst minibank med et hacket minibank-kort ??
  Gjør deg oppmerksom før du søker, direkte avtale ...

  Bestill et tomt minibank-kort nå, og få millioner i løpet av en uke !: ta kontakt
  via e-postadresse :: {Universalcardshackers@gmail.com}
    
  Vi har spesielt programmerte minibank-kort som kan brukes til å hacke minibank
  maskiner, kan minibankkortene brukes til å trekke ut i minibanken eller sveipe, kl
  butikker og POS. Vi selger disse kortene til alle våre kunder og interesserte
  kjøpere over hele verden, har kortet en daglig uttaksgrense på $ 5 500 på minibank
  og opptil 50 000 dollar utgiftsgrense i butikker avhengig av korttype
  du bestiller for :: og også hvis du har behov for noe annet cyberhack
  tjenester, vi er her for deg når som helst og hvilken som helst dag.

  Her er våre prislister for minibankkortene:

  Kort som tar ut $ 50000 per dag koster $ 200 USD
  Kort som tar ut $ 10.000 per dag koster $ 850 USD
  Kort som tar ut $ 35 000 per dag koster 2200 USD
  Kort som tar ut $ 50 000 per dag koster 5 500 USD
  Kort som tar ut $ 100.000 per dag koster $ 8.500 USD

  gjør deg opp en mening før du søker, rett avtale !!!

  Prisen inkluderer fraktkostnader og bestillinger, bestill nå: kontakt oss via
  e-postadresse :::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
  Whatsapp ::::: + 31687835881

  Besøk nettstedet vårt for mer informasjon: https://7anonymoushackers.wordpress.com
  ®

  SvaraRadera
 25. Just wanted to call out Paul for his fantastic service through my home buying process - from identifying the best rate through to obtaining approval and settlement. This was my first home purchase and I think it's fair to say that it would have been significantly more challenging without his help. Paul was on top of everything that needed to be done - going the extra bit in dealing with the bank and conveyance to ensure that the whole process was concluded smoothly. The best part was that Paul was always there to answer any questions and provide support, making life much simpler. Highly recommended! Email: westernloanfinance1@gmail.com or WhatsApp: +1 (270) 560-0820


  Just wanted to call out Paul for his fantastic service through my home buying process - from identifying the best rate through to obtaining approval and settlement. This was my first home purchase and I think it's fair to say that it would have been significantly more challenging without his help. Paul was on top of everything that needed to be done - going the extra bit in dealing with the bank and conveyance to ensure that the whole process was concluded smoothly. The best part was that Paul was always there to answer any questions and provide support, making life much simpler. Highly recommended! Email: westernloanfinance1@gmail.com or WhatsApp: +1 (270) 560-0820  Just wanted to call out Paul for his fantastic service through my home buying process - from identifying the best rate through to obtaining approval and settlement. This was my first home purchase and I think it's fair to say that it would have been significantly more challenging without his help. Paul was on top of everything that needed to be done - going the extra bit in dealing with the bank and conveyance to ensure that the whole process was concluded smoothly. The best part was that Paul was always there to answer any questions and provide support, making life much simpler. Highly recommended! Email: westernloanfinance1@gmail.com or WhatsApp: +1 (270) 560-0820

  SvaraRadera
 26. I got my already programmed and blanked ATM card to withdraw the maximum of $1,000 daily for a maximum of 20 days. I am so happy about this because i got mine last week and I have used it to get $20,000. Mike Fisher Hackers is giving out the card just to help the poor and needy though it is illegal but it is something nice and he is not like other scam pretending to have the blank ATM cards. And no one gets caught when using the card. get yours from Mike Fisher Hackers today! *email cyberhackingcompany@gmail.com

  SvaraRadera
 27. Hälsningar från ILLUMINATIENS STORA ORDNING till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i Illuminati där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av 650 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och även ett hus efter eget val och plats med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli kända.

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 650 000 USD.
  2. En ny snygg drömbil värderad till USD 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du valt.
  En månad med möten med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, kontakta den föregående e-postadressen: greatilluminate99@gmail.com  NOTERA; detta Illuminati-brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien etc.


  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER

  SvaraRadera
 28. Jag fick mitt redan programmerade och tomma ATM-kort för att ta ut maximalt $ 1000 dagligen i högst 20 dagar. Jag är så glad över detta eftersom jag fick mitt förra veckan och jag har använt det för att få $ 60 000. Albert Gonzalez ger ut kortet bara för att hjälpa de fattiga och behövande även om det är olagligt men det är något trevligt och hon är inte som något annat bedrägeri låtsas ha ATM-kort. Och ingen fastnar när kortet används. få din från honom. Skicka bara honom ett e-postmeddelande: cyberhacker01477@gmail.com eller WhatsApp: +48732104354 och var lycklig som jag ...

  SvaraRadera
 29. Detta är en öppen inbjudan för dig att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. I början av årets rekryteringsprogram är vår årliga skördefestival precis runt hörnet. Håller du med i att vara medlem i denna upplysta nya världsordning?
  Kontakta Herr Stewart på WhatsApp +27786441920 eller e-post: ashwordgilmore@gmail.com

  SvaraRadera
 30. It is a well-known fact that Illuminati consist of Multi Millionaires,
  Billionaires who have major influence regarding most global affairs,
  including the planning of a New World Order. Many world leaders,
  Presidents, Prime Ministers, royalty and senior executives of major Fortune
  500 companies are members of Illuminati. join a secret cabal of mysterious
  forces and become rich with boundless measures of wealth in your company or
  any given business, the great Illuminati can make everything possible just
  contact : join666cult@gmail.com or WhatsApp +1(646)481-0376 EL
  IAI LEXION Thaddeus Iam Vice-President of Citizen Outreach THE ILLUMINATI
  ORGANIZATION

  Do not hesitate to contact us by WhatsApp.

  Whatsapp: +1(646)481-0376
  Email : join666cult@gmail.com

  BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
  BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.
  THANKS.

  SvaraRadera


 31. Cool way to have financial freedom!!! Are you tired of living a poor life, here is the opportunity you have been waiting for. Get the new ATM BLANK CARD that can hack any ATM MACHINE and withdraw money from any account. You do not require anybody’s account number before you can use it. Although you and I knows that its illegal,there is no risk using it. It has SPECIAL FEATURES, that makes the machine unable to detect this very card,and its transaction can’t be traced .You can use it anywhere in the world. With this card,you can withdraw nothing less than $4,500 a day. So to get the card,reach the hackers via email address : besthackersworld58@gmail.com or whatsapp him on +1(323)-723-2568

  SvaraRadera
 32. Vänligen lyssna alla Brain Hackers Tech World, det är ett äkta och pålitligt ATM-hackingföretag, anledningen till att jag sa att de är betrodda är att jag fick ett programmerat tomt kort från företaget, det är inte längre en nyhet att många hackingföretag på nätet är falska, jag har kontaktat så många för samma kort men ingen kunde ge det, allt de frågade från mig är pengar, pengar och pengar i slutet kommer de fortfarande att ge mig en annan historia utan att ge mig ett kort, jag säger inte att de inte är verkligt företag där ute, men majoriteten av dem jag kontaktade är alla dupers, Brain hackare har varit det enda företag som har tillfredsställt min önskan och det är därför jag tar min tid att låta dig veta att trots de utmaningar du står inför detta kort kan ändra din fall på mindre än 3 dagar på samma sätt som det ändrar mitt liv för gott, jag brukade ha svårt att mata min familj men sedan den dag jag fick det här kortet hittills är pengar aldrig mitt problem kan du nå företaget för mer info VIA brainhackers@aol.com

  SvaraRadera
 33. I being hearing about this blank ATM card for a while and i never really paid any interest to it because of my doubts. Until one day i discovered a hacking guy called RICK HACKER WORLD , he is really good at what he is doing. Back to the point, I inquired about The Blank ATM Card. If it works or even Exist. They told me Yes and that its a card programmed for random money withdraws without being noticed and can also be used for free online purchases. This was shocking and i still had my doubts. Then i gave it a try and asked for the card and agreed to their terms and conditions. Hoping and praying it was not fake. One week later i received my card and tried with the closest ATM machine close to me, It worked like magic. I was able to withdraw up to 5,000 Euro. This was unbelievable. So far i order a ATM Card of $ 100,000 Euro without any stress of being caught. I don't know why i am posting this here, i just felt this might help those of us in need of financial stability. blank ATM has really change my life. If you want to contact them, Here is the email address: rickatmcardoffer@gmail.com or Whatsapp: +254750078353.

  SvaraRadera
 34. Have you heard about programmed ATM card?
  We have special programmed ATM card for you. Our ATM card can be used to withdraw cash at any ATM or swipe, stores and online purchase. Contact us via Email if you need a card: martinshackers22@gmail.com

  SvaraRadera
 35. Misslyckas Sluta inte se ljuset. Vi är medvetna om att det finns många människor här på sociala medier som låtsas vara agenter för Illuminati. Var försiktig, inte alla du ser är riktiga. Denna organisation är för FRED, RIKTIGHET, POWER och FAME. Organisationen kräver inte mänskliga eller blodoffer. Om du är intresserad, skicka ett WhatsApp-meddelande till oss på +18724009451 mejla oss på templelight666@gmail.com

  SvaraRadera
 36. ESTE ES UN MENSAJE OFICIAL ILUMINADO AL MUNDO
  NOTA: NO HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRADO E ILLUMINATI TAMBIÉN NO PIDE LA CUOTA DE INSCRIPCIÓN
  Puede contactar al agente del templo a través de WhatsApp: +1 (307) 3639560

  ¿Eres empresario, político, músico? Quieres ser rico

  famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati

  hoy y obtuvo una rica suma instantánea de. $ 1 miljon a la semana y gratis

  Coche donde elijas vivir en este mundo y obtener incluso $

  1 000 000 como su beneficio para comenzar una nueva vida.

  Debe tener al menos 20 años de edad antes de poder contactar a nuestros socios
  Correo electrónico: illuminatisocietyorder124@mail.co
  Whatsapp: +1 (307) 3639560

  SvaraRadera
 37. I am Mrs. Hans Barbara from Leipzig Germany, I want to testify about Perfect Hidden Hacker blank atm cards which can withdraw money from any atm machine around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimonies about how Perfect Hidden Hacker hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich. I email them also and paid the charges and delivery cost, I was a bit scared that I won't get the card and my money won't be refunded back to me, to my greatest surprise, the ATM Card was sent to me,  I have used it to get 25,000 Euro already, the maximum daily limit of the ATM Card is 5,000euro. Perfect Hidden Hacker is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of an atm programmed card which runs in automatic mode. Contact them via Email:perfecthacker1@aol.com     

  SvaraRadera
 38. Hej alla, mitt namn är herr alex micheal och jag kommer från USA, jag är medlem i den nya världsordningen (Illuminati), jag är inte här för att vittna om hur jag gick med i brödraskapet utan att uppriktigt be om ursäkt till dem som är offer av dessa falska agenter i olika delar av världen som använder vår identitet för bedrägerier.
  Detta är vad de gör, de kommer att kontakta våra agenter runt om i världen som låtsas vara en sökande, efter att ha gett dem procedurerna, villkoren för hur man kan vara medlem i broderskapet de kommer att blockera våra agenter och använda samma förfaranden för bedrägeri du publicerar saker på internet som inte finns i broderskap. En annan punkt att notera är att att inleda till broderskap inte innebär mänskliga blodoffer och att någon som säger att han / hon är stormästaren eller ger dig en kontakt som du måste chatta med stormästaren är en falsk stormästare. Om du inte kan chatta med sökande kan du bara träffa stormästaren när du blir inbjuden till huvudkontoret tre månader efter att du började i broderskapet för din utdelningsceremoni med de tolv cheferna för din ed. Om du har blivit offer, eller om du inte vill ha mer detaljerad information om hur du kan bli medlem i illuminati-broderskapet i ditt land, via whatsApp +14705435889 eller mejla greatilluminat4@gmail.com. Det här är den lilla hjälp jag kan ge, HAIL THE LIGHT.

  SvaraRadera
 39. Hej, för några veckor sedan träffade jag en grupp hackare som hjälpte mig att göra en framgångsrik banköverföring är hackare. Och han kan hantera allt som är relaterat till HACKING ... kontakta dem för något av dina HACKING-jobb på GENERALINTERNETHACKERS@GMAIL.COM och vara fri från alla dina bekymmer om allt som rör piratkopiering. Jag vågar säga att de är de bästa och sanna hackarna jag någonsin har sett. GENERALINTERNETHACKERS@GMAIL.COM
  ERBJUDER FÖLJANDE TJÄNSTER;
  Kontots kreditkort krediteras på några timmar.
  Bitcoin mining och hacking
  Ändring av universitet eller skolbetyg inom några timmar
  Vi hjälper dig också att registrera dig för ILLUMINATI för att göra dig rikare
  Försäljning av bankomater, tomma kort och kreditkort.
  Offer spårar platser på en timme
  Ändringar i hackeranteckningar
  Whatsapp och Facebook Hack på en timme
  Western Union och MoneyGram MTCN Hack
  Gratis kreditkorttransaktioner online
  Enskilda datorer som invaderar ...
  Hacka PayPal-konto verifierat
  ackreditera kontot utan att lämna spår
  Hacka Android och iPhone
  Att sälja högskoledokument med lätthet
  hackarservrar
  alla hackade databaser
  Skapa ett körkort
  Telefonnummer Försäljning i Storbritannien, Kanada etc.
  Byte av universitetsexamen på en timme
  Hackar alla sociala mediekonton på en timme
  WordPress-bloggar
  hackade fjärrkontrollenheter.
  Webbplatsen slutade hacka a
  klart kriminellt register på några timmar utan spår
  av brända hackare.
  Icke-spårbar IP och mer
  För fler frågor, kontakta oss nu på = GENERALINTERNETHACKERS@GMAIL.COM Ett försök kommer säkert att övertyga dig....

  SvaraRadera
 40. Procedur för montering av det stora templet med upplysta pengar och makt, gå med i det stora broderskap av kärlek upplyst idag, whatsapp vår agent +1470 543 5889 eller med vanlig post eller vykort (greastestillumininati4@gmail.com)
  Du är en affärsman eller en affärskvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet? Gå med i illuminatiFraternets tillbedjan idag och få omedelbart den rika summan av. 1 miljon dollar per vecka När du blir medlem i brödraskapet och ett gratis hem. Var som helst där du väljer att bo i den här världen och få 350 000 $ i månadsinkomst.
  Förmåner som erbjuds nya medlemmar som kommer in i upplysta.
  1. En kontantbelöning på USD 120 000 USD.
  2. En ny Sleek Dream-bil till $ 150 000.
  3. Ett drömhem köpt i det land du har valt. Ett reserverat möte med de 5 bästa i världen, ledare och topp 5-kändisar i världen. Om du är intresserad, ring agenten nu +1 470 543 5889 eller skicka ett meddelande via whatsapp på + 1470 543 5889 eller så kan du också skicka ett e-postmeddelande med detta, (greastestilluminati4@gmail.com) för en onlineinitiering omedelbart .


  Alla är välkomna.

  SvaraRadera
 41. VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATI BRODERHOOD ORGANIZATION.

  Jag tror att vi alla har en dröm, en dröm om att bli något stort i livet, så många människor dör idag utan att uppnå sina drömmar. Några av oss är avsedda att bli president i våra olika länder eller att bli. en av världens största musiker, fotbollsspelare, politiker, affärsmän, komiker eller att vara en hjälpare för andra människor som är i behov Obs! nyrekryterade medlemmar har rätt till stora fördelar och belöningar. Det finns inget mänskligt offer. Om du verkligen är intresserad av att gå med i illuminati kontakta oss idag för mer information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
  E-post: illuminatikingdomempire@gmail.com

  SvaraRadera
 42. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
  (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
  behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

  SvaraRadera
 43. Ta tag i detta livsförändringsmöjlighet idag
  Gör ett rätt och positivt val för denna chans att tillfälle för dig idag vara bland de 30 lyckliga personerna som den stora Illuminati vill erkänna och göra rika, kända
  och rik och har också rätt till miljoner dollar ($ 50.000.000 USD).
  Om du är intresserad, Whatsapp oss:
  Whatsapp: +46764343855
  E-post: illuminatiofficial466@gmail.com

  SvaraRadera
 44. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
  Personliga lån (säkra och osäkra)
  Företagslån (säkra och osäkra)
  Konsolideringslån och många fler.
  Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Vi har ett lån till dig

  SvaraRadera
 45. Tomt bankomatkort
  Vet du att du kan ta ut kontanter från vilken bankomat som helst !!!

  Vi har specialprogrammerade bankomatkort som kan användas för att samla in pengar i bankomater eller push-butiker och företag. Vi säljer dessa kort till alla våra kunder och intresserade köpare över hela världen, korten har en daglig uttagsgräns på $ 5000 i bankomaten och upp till $ 100 000 utgiftsgräns i butikerna.

  Vi erbjuder även följande tjänster:
  1) ÖVERFÖRINGAR AV WESTERN UNION
  2) BANKSLOGGNINGAR
  3) BANKÖVERFÖRINGAR
  4) GRUVNING AV KRYPTOCURRENCY
  5) KÖP AV PRESENTKORT
  6) LÄMNANDE AV RÄKENSKAPER
  7) WALMART TRANSFER
  8) BITCOIN-INVESTERINGAR
  9) BORTTAGNING AV NAMN FRÅN DEBIT- OCH BRITTANTAGNING
  10) BANKHACKING

  Att bli rik och leva de rikas och berömdas livsstil är drömmen för många. Och medan de flesta människor går till jobbet eller letar efter andra etiska metoder för att tjäna pengar online.
  Den tomma bankomaten tar ut pengar från vilken bankomat som helst och det finns inget namn på den eftersom den är tom, bara din PIN-kod kommer att finnas på den, den går inte att spåra. i världen.

  E-post: blankatmmaster90@gmail.com

  SvaraRadera
 46. Hello everyone my name is Bob lee i am from U.K i’m giving a testimony on how I joined the illuminati brotherhood, I was trying to join this organization for so many years now, I was scammed by fake agent in south Africa and, I was down i could not feed my self and my family anymore and I tried to make money by all means but all in vain, I was afraid to contact any illuminati agent because they have eat my money, one day I came across a post of someone giving a testimony thanking a man called John William for helping him to join the illuminati brotherhood, then I looked at the man’s email and the phone number that was written there, I was afraid to contact him because i was scammed a lot of times by scammers who ate my 5000,000 and went away with the money then I was very confused so I decided to contact the person that was given the testimony and i called him and I communicated with him on phone calls before he started telling me his own story about when he wanted to join he told me everything to do, then I made up my mind and called the agent called John William and he told me everything to do and I was initiated, surprisingly I was given my benefit of being a new member of the great illuminati brotherhood I was so happy, for those of you trying to join this organization this is your opportunity for you to join CONTACT MR John William call (+2347051758952) or WhatsApp him (+2347051758952) or Email morganilluminatirich@gmail.com

  SvaraRadera
 47. hej alla jag heter Alexis Andrewi är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation i så många år nu, jag blev lurad av falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte mata mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg av någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som hette David Mark för att han hjälpte honom att gå med i illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där, jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna då var jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med. berättade allt för mig ng att göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min förmån att vara en ny medlem av det stora Illuminati-brödraskapet, jag var så glad, för de av er som försöker gå med i den här organisationen detta är din möjlighet för dig att gå med KONTAKTA MR David Mark på WhatsApp-nummer +2348140101327

  SvaraRadera
 48. HOW ILLUMINATI BROTHERHOOD MAKE ME RICH AND FAMOUS. I am a member of the illuminati brotherhood, i want to give thanks to the Lord Lucifer, for what he has done for me, he changed my life, he bring joy and happiness to my life, i am living a good life today is because of the illuminati brotherhood, i have being try all my life to join the illuminati brotherhood, i was scammed some many times but i still do not give up, because when you give up in life, life will also give up in human, if you have been scammed so many times, my advise for you is not to give up, because the illuminati brotherhood is real, i joined the real illuminati paying just 300usd, to join the illuminati, i want you all to know today, , you do pay money to join, my advice for you all is to make up your mind and join the illuminati brotherhood, when my initiation process was completed the benefits amount which was given to me is $1,000,000 to start a new life, this is the reason why i can not stop hailing the illuminati brotherhood, if you are in any kind of problems or you in support in life, my advice to you is to join the illuminati brotherhood so that all your problems can be solve in life, to join the illuminati brotherhood you can contact Mr David Mark or WhatsApp him (+2348140101327)

  SvaraRadera
 49. Greetings Do you wish to be a member of the Illuminati brotherhood today and become rich receiving $500,000 usd weekly and famous in life, and also be protected and powerful if so quickly reply yes so I can connect you
  to the grandmaster who is gotta give you the steps and procedures now. So you can help your family and stay rich forever if interested reply yes so we can proceed. Contact David Mark +2348140101327 or WhatsApp him +2348140101327...

  SvaraRadera
 50. HUR ILLUMINATI BROTHERHOOD GÖR MIG RIK OCH KÄND. Jag är medlem i illuminati-brödraskapet, jag vill tacka Herren Lucifer, för vad han har gjort för mig, han förändrade mitt liv, han ger glädje och lycka till mitt liv, jag lever ett bra liv idag, eftersom av Illuminati Brotherhood, jag har försökt hela mitt liv att gå med i Illuminati Brotherhood, jag blev lurad många gånger men jag ger fortfarande inte upp, för när du ger upp i livet kommer livet också att ge upp i människan, om du har blivit lurad så många gånger, mitt råd till dig är att inte ge upp, eftersom Illuminati-brödraskapet är verkligt, jag gick med i den riktiga Illuminati och betalade bara 300 usd, för att gå med i Illuminati, jag vill att ni alla ska veta idag, , ni betalar pengar att gå med, mitt råd till er alla är att bestämma er och gå med i illuminati-brödraskapet, när min initieringsprocess var avslutad är förmånsbeloppet som gavs till mig $1 000 000 för att starta ett nytt liv, detta är anledningen till att jag kan sluta inte hylla Illuminati-brödraskapet, om du har några problem eller du som stöd i livet, mitt råd till dig är att gå med i Illuminati Brotherhood så att alla dina problem kan lösas i livet, för att gå med i Illuminati Brotherhood kan du kontakta Mr David Mark eller WhatsApp honom (+2348140101327)

  SvaraRadera
 51. Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket. 6. V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Månadsbetalning på $300,00 9. En månad bokad. möte med de fem bästa världsledarna och de fem bästa kändisarna i världen. Kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill vara med.

  SvaraRadera
 52. Hvordan bli med i Illuminati666-brorskapet!!! Ta kontakt med DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Er du i Tyskland, USA, Europa eller hvor som helst i verden du ønsker å være rik, berømt og ha makt.. FORDELER GITT TIL NYE MEDLEMMER SOM BLITT MED I ILLUMINATI. 1. En kontantbelønning verdt $100 000,00 USD etter oppstart. 2. En ny elegant drømmebil til en verdi av USD $100 000 USD 3. Et drømmehus kjøpt i landet du selv velger 4. En måneds ferie (fullt betalt) til drømmeturistdestinasjonen. 5.Ett års golfmedlemspakke 6.A V.I.P-behandling på alle flyplasser i verden 7.En total livsstilsendring 8.Tilgang til Bohemian Grove. 9.Månedlig innbetaling på $300 000 USD til bankkontoen din hver måned som medlem 10.En måned booket.avtale med topp 5 verdensledere og topp 5 kjendiser i verden kontakt DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) hvis du vil å bli med.

  SvaraRadera
 53. Kontakta Mr David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp +2348140101327, Hej alla, jag heter Adams scott, är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation för så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte föda mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon illuminati agent för att de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg där någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som heter David Mark för att han hjälpte honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där. , Jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna sedan blev jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal före e han började berätta sin egen historia för mig om när han ville gå med han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min fördelen med att vara en ny medlem i det stora Illuminati-brödraskapet Jag blev så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller WhatsApp-nummer +2348140101327

  SvaraRadera
 54. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

  SvaraRadera
 55. DETTA ÄR DITT GYLDNA MÖJLIGHET ATT GÅ MED I DET STORA ILLUMINATI BRODERSKAP AV RIKTIGHET OCH MAKT
  OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP,
  DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
  666illuminatiagent666@gmail.com

  Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
  Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar på summan av 666 000$, en bil och även ett hus i valfritt land för att starta ett nytt Livsstil och storhetens ljus ska vara en sköld över dig alla dina livs dagar.

  Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera

MediaCreeper