fredag 26 november 2010

Man måste ju hänga med

Ibland förundras man hur snabbt det går i teknisk utvecklingen. Jag det kanske inte har hänt så mycket med elvispen men på områden som underhållning och media har det de senaste åren gått rasande fort. För att inte tala om telefoner. Jag som teknisk dyslektiker eller vad man nu skall kalla det har ibland svårt att hänga med. Men man måste ju i alla fall försöka så nu sitter jag med viss vånda och skriver detta inlägg på min nya telefon då min gamla ericsson sprack i två delar. Denna gång blev det kinesisk telefon (kanske tidens tand?) En HTC Desire Z heter den visst...verkar gå att använda både som bloggmaskin, gps och väderstation. Undrar om den kan diska?
Published with Blogger-droid v1.6.5

4 kommentarer:

 1. Intressant med ett så pass tydligt ställningstagande för den taiwanesiska sidan i konflikten Taiwan/Kina. Numera har ju fastlandskina övertagit den plats i FN som Taiwan länge innehade men visst håller jag med dig, det är det demokratiska Taiwan som är Kina...

  Jag har också en HTC men huruvida man skall kalla den en Taiwanesisk eller kinesisk telefon bryr jag mig inte så mycket om, den är bra och det nöjer jag mig med.

  SvaraRadera
 2. Om den kan diska så kan du väl skriva en liten rad om det på bloggen? För i såna fall skulle jag nog tycka att det är värt att byta upp min lilla fuling till telefon... :P

  SvaraRadera
 3. Grattis till en riktigt trevlig telefon... eller ja, telefon är väl mer en bifunktion. Jag använder den främst till andra saker än att ringa med. Internet, bankärenden, navigering, spotify, jobbkalender, e-post etc etc. :-)

  SvaraRadera
 4. Håller med Gustav ovan att det taiwanesisk kanske vore bättre, men att kalla den kinesisk är väl idag snarare att ta ställning för Kina.(Som gör anspråk på Taiwan som kinesiskt)

  Du kan åtminstone lagra recept i den som du kommer åt både i affären och i köket.

  SvaraRadera

MediaCreeper